Confidentialitate

S.C. Eminence Project S.R.L. – Tg.Mures, in calitate de autor, administrator al www.TUSAH.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii unor cumparaturi on-line, fiind in curs de inregistrare sub Nr. 865179244835, la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

S.C. Eminence Project S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, mai putin catre colaboratorii directi, unde accesul la anumite date este necesar pentru realizarea serviciilor (servicii de email marketing/newsletter, procesatori de plati, companii de curierat etc.).

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

S.C. Eminence Project S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website- lui www.TUSAH.ro, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. (De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.)

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) S.C. Eminence Project S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: facturare si informare prin newsletter (ocazional).

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare facturarii. Refuzul dvs. determină, completarea neadecvata a Facturii Fiscale emisa de catre noi.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: catre colaboratorii directi, unde accesul la anumite date este necesar pentru realizarea serviciilor (facturare, servicii de email marketing/newsletter, procesatori de plati, companii de curierat etc.).

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. Eminence Project S.R.L. TG.MURES?

□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la office @ TUSAH.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră NU vor fi transferate în strainatate.”

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal” se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

 

Aceasta declaratie de confidetialitate va aduce la cunostinta practicile de confidentialitate pentru www.TUSAH.ro. Intentionam sa iti pastram intimitatea si iti sugeram ca sa vizitezi aceasta pagina periodic pentru a te informa de modul in care informatiile tale sunt protejate.

Colectarea de informatii si folosirea acestora
www.TUSAH.ro colecteaza informatii de la utilizatori in mai multe locuri de pe site. Vom colecta informatii cand te inregistrezi pe site, cand faci o comanda sau cand participi la alta facilitate a sitului. Cand te inregistrezi sau cand comanzi, iti vom cere numele, adresa de email, adresa unde locuiesti, numarul de telefon sau alte informatii. Se poate, deasemenea, sa vizitezi situl ca anonim. Daca doresti sa folosesti sitemul nostru de trimitere de invitatii la prieteni, iti vom cere date despre numele prietenului si adresa acestuia de email. Vom trimite automat o singura data un email prietenilor tai invitandu-i sa ne viziteze. www.TUSAH.ro nu colecteaza aceste informatii.

Inregistrare

Pentru a folosi potentialul acestui site la maxim, clientii trebuie sa completeze formularul de inregistrare. In timpul inregistrarii, clientilor li se cere sa completeze informatii personale ca nume si adresa de email. Aceaste informatii sunt folosite pentru a informa clientii despre promotiile si noile servicii ale sitului si vor fi folosite doar daca clientul arata un interes explicit asupra unei promotii sau serviciu.

Intrebari si comentarii
Intrebarile, comentariile si propunerile tale despre termenii de confidentialitate sunt binevenite. Te rugam sa ne trimiti comentarii despre termenii de confidentialitate sau despre oricare alta problema.

Schimbari la acesti termeni
Ne rezervam dreptul de a schimba acesti termeni de confidentialitate, fara alte notificari in avans. Poti sa determini cand a fost schimbat continutul acestor termeni din data de la sfarsitul paginii curente. Orice schimbari vor deveni active dupa publicarea lor in aceasta pagina. Te sfatuim sa revezi aceasta pagina regulat pentru a te familiariza cu noile schimbari cand acestea apar.

Consimtamantul tau
Folosind acest site, iti dai consimtamantul pentru colectarea, folosirea, si aducerea la cunostinta a informatiilor in acord cu termenii de confidentialitate. Ne rezervam dreptul de a shimba sau imbunatati acesti termeni oricand. Daca se vor schimba acesti termeni de confidentialitate, vom publica modificarile in aceasta pagina sau iti vom trimite un mail astfel incat sa fii intotdeauna constient de informatiile pe care le colectam, cum le folosim, si in ce circumstante vor fi dezvaluite. Schimbarile la termenii de confidentialitate vor afecta informatiile pe care le colectam dupa data schimbarii acestora.

Cum sa ne contactezi
Daca ai intrebari sau comentarii in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, te rugam sa ne trimiti un email la office@TUSAH.ro.
Termenii de confidentialitate au fost actualizati la: 1 Noiembrie 2018.